شبـــاب العمـــــار
إضغط دخول وإدخل فورا
وإلا إعرف إن الفيسبوك هو اللي منعك
واحشتونا والله
شبـــاب العمـــــار
إضغط دخول وإدخل فورا
وإلا إعرف إن الفيسبوك هو اللي منعك
واحشتونا والله
شبـــاب العمـــــار
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول


 

 تكه الفراخ

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ملاك حزين
عماري أصيل
عماري أصيل
ملاك حزين


انثى
عدد الرسائل : 1097
العمر : 38
المكان : القاهرة
الحالة : اعزب
الهواية : اعمال الخير
تاريخ التسجيل : 07/04/2007
التـقــييــم : 0

تكه الفراخ Empty
مُساهمةموضوع: تكه الفراخ   تكه الفراخ I_icon_minitimeالجمعة 01 يونيو 2007, 8:29 pm

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بسم الله الرحمن الرحيم
احب اقدم ليكم طريقه عمل تكه الفراخ
ويارب تعجبكم



المقادير/
فرخه مخليه ومقطعه قطع صغيره
بصل مفرى (مبشور)
ملح- فلفل اسود - بهارات - كارى - خل( فنجان صغير) - ليمون -كوب زبادى كبيره(2 كوب زبادى صغيره)
ثوم - 1/2 كوب زيت

للتجميل/
بصل ترنشات - فلفل اخضر ترنشلت - طماطم ترنشات

الطريقه/
تتبل الفرخه بالبصل المفرى+الثوم + الزبادى + الليمون +الخل +التوابل كلها قبل البدء بيوم
وتوضع فى الثلاجه
فى اليوم الثانى نحضر صنيه ونرص بها (قطعه فرخه +قطعه طماطم + فلفل اخضر + بصل+ الخ)
ثم تقدح الزيت وتصبه على الصنيه ثم توضع كوب ماء على الخليط السلبق
وبعد ذلك توضع على النار حتى تشرب الماء وتدخل الفرن بعد ذلك حتى تنضج ويحمر الوجه
وبالهانا والشفا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تكه الفراخ
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» تعالوا نجرب طريقه عمل الفراخ بالفرن بطريقه جديده خالص

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
شبـــاب العمـــــار :: منتدي الأسرة :: المرأة والطفل-
انتقل الى: