| مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك | |
|
+30ALEX PATO KAREM khairy el khashab mido100 أمير عبدالعليم Mymo Alves eng mona SOB7Y ABOZIDE نوارا البتول احمد هلول ام عبدالرحمن أحمد مسعد إسماعيل وعد giovane احمد القماح جيلانا SHeRiF allaM مسلم Anaheed a7med maher هشام السيد احمد احمد MhmeD A ElSaLaM Baher Hokkam ABO7AZM أحمد عبدالعزيز ziko عمرو البكرى عاشق تراب العمار حنين 34 مشترك |
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 7:52 am | |
| السلام عليكم
كتيييييييييييييييييييييييييييييير منا بل معظمنا بيحب السمك جدا
وكنت بدور أنا على طريقة جديدة للسمك قولت اوريكم سمك الصيادية الاول بيتعمل ازاى وتجربوا كده
وخاصة بنات المنتدى اللى كبيرهم يسلقوا بيض وبينسوا كمان يحطوله مية
فركزوا معايا بقى:
المقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــادير 2 قطعه سمك - 2 كوب رز - 2 بصله وطماطه - 2 فص ثوم - ربع شده كزبره 2 لومي اسود مجفف - البهارات : ملح - بهارات مشكله - كركم - كزبره وكمون محمصه ومطحونه هيل ودارسين مطحون الطــــــــريقـــــــــــه :- 1- يغسل السمك ويقطع ثم يملح ويترك نص ساعه لتزول الزفره ثم يغسل ويترك بالمصفاه حتى ينشف . 2- يتبل بما يلي ( الكزبره والكمون + الكركم + البهارات + ملح ) ثم يقلي بالزيت نص قلي ويترك . [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يوضع البصل المفروم بالقدر على النار ويقلب مع رشه بالماء قليلا حتى يلين ثم يضاف الزيت ويحمر البصل . [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يضاف الثوم والطماطم وتترك حتى تلين [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يضاف اللومي والكزبره + رشه بهارات + هيل ودارسين مطحون [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يضاف السمك ثم الماء المغلي بحيث يغطي السمك فقط [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يترك ليغلي ويعدل الملح [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يضاف الرز ويقلب برفق ويراعى ان يكون الماء 1 سم فوق الرز يترك حتى يغلي 5 دقائق [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]يتشرب الماء يوضع على نار هادئه ممكن تضيفى زبدة وممكن لأ وبالهنا والشفا ا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ أى نوع من انواع المصطلحات المش مفهومة فى المقادير هتلاقيها عند العطار
اكتبوها فى ورقه وهاتوها مش هتغلبوا يعنى
مع تحيات الشيف (حنــــــــــــــــــــــــــــين) [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
عدل سابقا من قبل أحمد منصور في الأحد 07 يونيو 2009, 11:15 pm عدل 3 مرات (السبب : تثبيت الموضوع) | |
|
| |
عاشق تراب العمار عماري لسه جديد
عدد الرسائل : 36 العمر : 41 المكان : قاعد مربع تحت شجرة مشمش الحالة : أهو عايش زيي زي غيري الهواية : حب البلد دي والناس اللي عايشين على أرضها تاريخ التسجيل : 02/06/2009 التـقــييــم : 0
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 8:12 am | |
| وليه وجع القلب ده كله عندي طريقة أحسن وأسهل
بطن السمكة مشقوق ومتنضف نحط فيه أي تتبيلة مملحة ونقوم رامينها في شوية دقيق و نحطها في طاسة فيها زيت تبلبط فيه شوية ونطلعها وناكلها وبالهنا والشفا اللي عايز يبقى شيف يا أستاذة حنين يطبخلنا طبخة جامدة مش يقليلنا سمك شكلك كده زي بنات المنتدى الكتير اللي بتقولي عليهم انهم كبيرهم يسلقوا بيضتين وينسوا كمان يحطولهم ميه | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 8:13 am | |
| | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 8:20 am | |
| - عاشق تراب العمار كتب:
وليه وجع القلب ده كله عندي طريقة أحسن وأسهل
بطن السمكة مشقوق ومتنضف نحط فيه أي تتبيلة مملحة ونقوم رامينها في شوية دقيق و نحطها في طاسة فيها زيت تبلبط فيه شوية ونطلعها وناكلها وبالهنا والشفا اللي عايز يبقى شيف يا أستاذة حنين يطبخلنا طبخة جامدة مش يقليلنا سمك
طبعا طريقتك سهلة وبسيطة بس ده المعتاد والتقليدى
والواحد اوقات بيمل ويحب يغير مش اكتر صح؟
وبعدين الطريقة مش صعبة اطلاقا ده كلها على بعضها متكملش ساعة الا ربع
وبعدين ايه الطبخة الجامدة اللى انت عاوزها دى؟؟؟؟؟؟؟؟
اما بخصوص الكلام ده: - اقتباس :
- شكلك كده زي بنات المنتدى الكتير اللي بتقولي عليهم انهم كبيرهم يسلقوا بيضتين وينسوا كمان يحطولهم ميه
فعاوزة اقولك شغل البيت والطبيخ ابسط شىء فى الدنيا ودى لعبتنا الحمد لله
مع تحيات الشيف (حنين) | |
|
| |
عاشق تراب العمار عماري لسه جديد
عدد الرسائل : 36 العمر : 41 المكان : قاعد مربع تحت شجرة مشمش الحالة : أهو عايش زيي زي غيري الهواية : حب البلد دي والناس اللي عايشين على أرضها تاريخ التسجيل : 02/06/2009 التـقــييــم : 0
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 8:34 am | |
| يا أستاذة حنين مع احترامي انتي ناقلة الوصفة من أي موقع عالنت وجايباهالنا
لو فعلا شيف حقيقي يبقى ترتجلي عالهوا مباشرة ودلوقتي حالا بوصفة لأكلة بتحبيها وأول ما بتعمليها الكل بيقولك الله تسلم ايدك | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 9:13 am | |
| ههههههههههه ولو انى مبحبش التحدى بس ماشى
انا بعمل كل الاكل الحمد لله وبيتقالى فى كله تسلم ايديك
لكن خلينى اقولك طريقة المكرونة بالبشميل على السريع واقوم اشوف الغسيل هههههههههه
المقادير :
1_ كيلو مكرونة قلم
2_ نصف كيلو لحمة مفروحة
3_ كوب دقيق
4_ نص كليو لبن وممكن مع اللبن نضيف شوربه لو وجدت
5 - بيضتين او تلاتة
6_ زبدة أو زيت ذرة
7- اربع طمطمات للمكرونة واربعه لتعصيج اللحمة
8-- بصل وفلفل اخضر وبهارات لزوم اللحمة والتعصيج
الطريقة
،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
1-نسلق المكرونة القلم دى نص سوا يعنى منعجناهاش علشان ناخد بالنا انها لسه هتستوى فى
الفرن وواحنا بنسلقها نضيف فى المية ملح ابيض ونقطة زيت علشان تبقى حلوة ومتعجنش
2- طريقة تعصيج اللحمة نجيب اللحمة المرفومة دى ونحطها فى حلة حلوة كده وبرحه
ونحط عليها شطة خضرا متقطة وبصل متقطع وطماطم والافضل تكون مضروبة فى الخلاط
ونضيف لها بهارات شطة وفلفل وكل اللى احنا نحبه ونسيها على النار نظبط الملح بتاعها وبعد
ما تستوى وتبقى متجانسة وشكلها تحفة ورحيتها روعة ننزلها من ع النار كويس؟؟
3 البشاميل بقى ده له طرق كتير لكن انا عن نفسى بجيب حلة برحة كده احط فيها
سمنة وزيت درة بحيث يبقى الدقيق لما ينحط متدارى فى السمنة والزيت يعنى كم كويس ومنبقاش
بخله وبعد ما نضيف الدقيق نفضل نقلب نقلب لغاية ما يبقى لونه اصفر دهبى نقوم ضايفين اللبن
عليها وانا بحب مع اللبن احط شوربه بعد كده نقلب ونضيف فلفل اسمر وبهارات زى ما نحب
بقى ونظبط ملحها هى كمان ونضيف البضتين ونقلب بسرعة علشان ميجمدش البيض لان
الباشميل ناخد بالنا بيكون سخن بس كده يقلب على النار ننزله ونركنه وبكده خلص الباشميل
4_ اضرب بقى طماطمتين او تلاتة او اربعه زى ما احب فى الخلاط واجيب
المكرونة المسلقوه اللى عندى واحطها عليها واقلبها ومنساش وانا بضربها الاوطه فى الخلاط
احط معاها شويه ملح بالفلفل وبعد ما اقلب على المكرونة الطماطم احط شويه باشميل على
المكرونة واقلبها وتبقى المكرونة دلوقتى مخلوطة بالباشميل والطماطم كويس
5_ اجيب الصينينة بتاعتى ادهنها بحتة سمنة خفيييييييييفة واحط معلقتين باشميل فى ارضيتها
وبعدين انزل جزء بالمكرونة نصها كده واظبتها فى الصينية تبقى متساوية يعنى
وبعدين انزل باللحمة المفرومة وبعد ما احط اللحمة احط فوقها معلقتين باشميل حد يقولى ليه؟؟؟
اقولك علشان لما احط الراق التانى بتاع المكرونة اللحمة تمسك فى الاتنين مش اللى تحت بس
وبعد كده انزل بالجزء التانى من المكرونة واحط باقى الباشميل الموجود على وشها
بحيث يتغطى بالكاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامل وميبقاش المكرونة بانية وتبقى متساويه
6_ اولع الفرن عن 250 درجة أو نار متوسطة يعنى لا عالية ولا هادية
لما المكرونة تاخد لون اصفر اخرجها دقيقة احط على وشها بيضة مخفوقه وادخلها تانى
تاخد لون تانى ولما يبقى لونها احنا راضيين عنه اشيلها من الفرن بعد ما تكون قضيت نص
ساعة كده او حسب النار بتاعتكم يعنى
واطلعها وتبىق تمااااااااااااااااام
التقديم
لو عاوزاها تكون حتت متجانسة استنى ربع ساعة او نص واقطعها او لو عادى
بقى اى حاجة ناكل على طوووووووووووووووووول وبتبقى فظيعة
وبالهنا والشفا
تمام كده يا استاذ عاشق؟؟؟
مع تحيات الشيف/ حنين
| |
|
| |
عمرو البكرى عماري أصيل
عدد الرسائل : 4342 العمر : 38 المكان : العمار الحالة : متزوج الهواية : الدخول على منتدى شباب العمار تاريخ التسجيل : 23/10/2008 التـقــييــم : 0
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 12:10 pm | |
| مقالة
وكنت بدور أنا على طريقة جديدة للسمك قولت اوريكم سمك الصيادية الاول بيتعمل ازاى وتجربوا كده
وخاصة بنات المنتدى اللى كبيرهم يسلقوا بيض وبينسوا كمان يحطوله مية
فركزوا معايا بقى:
يعنى دلوقتى الكلام ده للبنات بس :رلا*رف: | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 3:07 pm | |
| لا يا استاذ عمرو ناخد بالنا انا قلت وخاصة البنات
يعنى مش البنات بس | |
|
| |
زائر زائر
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 3:24 pm | |
| التحدى يولد إبداع
ممكن ندوق اللى عملتيه يا أ/حنين |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| |
| |
ziko عماري محترف
عدد الرسائل : 2159 العمر : 34 المكان : العمار الحالة : الحمد لله الهواية : الشطرنج تاريخ التسجيل : 31/03/2009 التـقــييــم : 3
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 3:56 pm | |
| أحنا مش عاوزين الصور أحنا عاوزين الى جوه الصور
| |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 4:11 pm | |
| فيه مطعم لأكلات الاسماك فى بنها عند اهرام فاتح جديد اسمه (مياس ) بس شكله كده من بره هايل طبعا انا معرفش من جوا ممكن تروحوا هناك بقى تتفرجوا برضه من بره | |
|
| |
أحمد عبدالعزيز شــاعـر عمـاري
عدد الرسائل : 3616 العمر : 42 المكان : أبوظبي الحالة : متزوج الهواية : الشعر والأدب تاريخ التسجيل : 30/09/2008 التـقــييــم : 16
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 7:20 pm | |
| | |
|
| |
عاشق تراب العمار عماري لسه جديد
عدد الرسائل : 36 العمر : 41 المكان : قاعد مربع تحت شجرة مشمش الحالة : أهو عايش زيي زي غيري الهواية : حب البلد دي والناس اللي عايشين على أرضها تاريخ التسجيل : 02/06/2009 التـقــييــم : 0
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 8:25 pm | |
| ياعم أحمد تاخد تريقة أحسن ما تجيبلهم تسمم بعد ما تاخد الوصفة اللي تودي في داهية خليك زي ما انت أحسن ما نضمنش الوصفة دي توديك فين | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 9:19 pm | |
| لا تعليق على كلام عاشق تراب العمار
أما بخصوص الباشمهندس الرائع أحمد عبد العزيز
فهقول لحضرتك سريعا حاجة
بالنسبة للملوخية الناشفة انت تجيب الشوربة وتحط فيها فص توم مدقوق وتخليها تغلى
وتظبط ملحها طبعا وخلى بالك متبقاش كتير للمولخية تبقى مرقه ولا تبقى شويه لتتخن منك
وانت مهندس بقى وسيد مين يعرف ههههههههه
وبعدين تنزل براحة الملوخية الناشفة حبة حبة براحة وتقلب بسرعة علشان متحببش منك
وتبقى سايلة ومتجانسة بعد كده تنزل الملوخية بعد ما غلت مرة او اتنين من على النار
وتجيب معلقة سمنة عادى وتحمر التوم فيها وتطشها فى المولوخية وتقلبها وبالهنا والشفا
بس كده | |
|
| |
أحمد عبدالعزيز شــاعـر عمـاري
عدد الرسائل : 3616 العمر : 42 المكان : أبوظبي الحالة : متزوج الهواية : الشعر والأدب تاريخ التسجيل : 30/09/2008 التـقــييــم : 16
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 9:43 pm | |
| مقالة : وبعدين تنزل براحة الملوخية الناشفة حبة حبة براحة وتقلب بسرعة علشان متحببش منك ؟! :ي*ب: وتبقى سايلة ومتجانسة بعد كده تنزل الملوخية بعد ما غلت مرة او اتنين من على النار ربما أخطأت هنا
وتجيب معلقة سمنة عادى وتحمر التوم فيها وتطشها فى المولوخية وتقلبها وبالهنا والشفابس كده :m22:
شكراً جزيلاً للإستجابة العاجلة
والحُكم بعد الممارسة ....:*فلحر-: | |
|
| |
ABO7AZM عماري أصيل
عدد الرسائل : 5030 العمر : 40 المكان : العمار بلدى الحالة : الحمد الله عيشة واخرها الموت الهواية : وتمضى بينا الايام ونطوف معها الى رحلة الزمن نتذكر ايام تركنها وهى لام تترك عقولنا واذهانانة نعشق الحياة ولكن الحياة قد لاتعشقنا نمر ونمر مع تلك الايام الصعبة الغريبة نحن فى 2010 ولكن قلوبنا وعقولنا مع ايام نتلهف اليها هل تعود ايام الطفولة الجميلة هل نعود ابرياء واكبر همنا لعبة سئمت كثير من ما ارة اليوم شتان بين هذة الايام وايام عمرنا نحن نفتقد الصواب الايام تجرى بينا ونحن لاندرى مازلت اتذكر اجمل الايام تاريخ التسجيل : 04/09/2008 التـقــييــم : 0
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 9:45 pm | |
| انتى هتجوعينى ياحنين
انا بموت فى السمك
ونبى ابعتى حبة كدة ومعاهم بقى شوية سلطة طحينة
وشوية خضار
هههههههههههههه
| |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| |
| |
Baher Hokkam مدير عام
عدد الرسائل : 4709 العمر : 37 المكان : العمار الحالة : أعزب الهواية : كرة القدم تاريخ التسجيل : 25/04/2007 التـقــييــم : 3
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 9:56 pm | |
| بسم الله الرحمن الرحيم انا اول مره تقريبا ادخل هنا ...بس ده بعد مالقيت الموضوع ده شاغل الراي العام الموضوع كويس وكمان هينشط المنتدى لكن... بعد اذن صاحب الموضوع ممكن الموضوع يتنظم شويه وكمان العنوان يتغير ويبقى موضوع لكل الناس اللي عايز يسأل عن عمل اي شيء وكمان الاكلات تنزل كل يوم من الشيف حنين وكمان فيه حاجه ياريت ماتحطيش صور _نصيحه_ ممكن فقط تحطي صورة الاكله في شكلها النهائي فقط وكمان الخطوات تبقى مرتبه 1 2 3...... ممكن العنوان يبقى( الشيف "حنين" )واي رد خارج عن موضمون الموضوع سيتم حذفه كل ده مقترحات وشكرا ع الموضوع
| |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| |
| |
أحمد عبدالعزيز شــاعـر عمـاري
عدد الرسائل : 3616 العمر : 42 المكان : أبوظبي الحالة : متزوج الهواية : الشعر والأدب تاريخ التسجيل : 30/09/2008 التـقــييــم : 16
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 10:08 pm | |
| | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| |
| |
MhmeD A ElSaLaM عضو
عدد الرسائل : 5776 العمر : 37 المكان : عطشان والمية قريب؛ عطشان عطشان عطشان ؛الخطوة عزاب ومتاهة ؛والحلم اخضر وعجيب؛ وانا كل مااقول التوبة ترمينى الماقدير؛ حبيبى يا نجمة ليلى يا منورى السراديب مكتوب على كف العاشق؛ روح بلدك يا غريب الحالة : واقع الهواية : جـمـع الغبــــار تاريخ التسجيل : 04/07/2007 التـقــييــم : 1
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك الجمعة 05 يونيو 2009, 10:17 pm | |
| يعنى ملقتوش غير الملوخيه ... | |
|
| |
هشام السيد احمد احمد عماري متقدم
عدد الرسائل : 142 العمر : 42 المكان : ابوظبى الحالة : متزوج الهواية : كرة القدم تاريخ التسجيل : 19/05/2009 التـقــييــم : 0
| موضوع: رد: مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك السبت 06 يونيو 2009, 4:15 am | |
| يا باشمهندس انا جانبك ولكنى كنت نائم وصحيت على صوت عالى و زحام شديد ومغتربين كتير ومواطنين يرفعون لافتات "much molokhia" وياريت الاخت حنين تطمنى على صاحبتها فى عمل هذه الوصفات الرائعة وشكرا..... | |
|
| |
حنين عماري أصيل
عدد الرسائل : 10048 العمر : 35 المكان : بلدى العمار مين زيها .؟! الحالة : الحمد لله الهواية : الغلاسة تاريخ التسجيل : 11/05/2007 التـقــييــم : 12
| |
| |
| مطبخ (حنين) وأكلات على كيف كيفك | |
|